Rubí Can Rosés camp futbol seu play-off ascens Segona RFEF

Rubí ha estat la ciutat escollida com a lloc on disputar-se el play-off d’ascens a Segona RFEF. Les instal·lacions de Can Rosés seran l’escenari de les eliminatòries a partit únic i en seu neutral, segons ha decidit la Federació Catalana de Futbol. La gespa de Can Rosés es va canviar l’any 2020 i el camp disposa d’una única tribuna amb seients.

Horari del play-off d’ascens

El camp del Rubí serà l’escenari i els horaris i els equips ja estan confirmats.

Dissabte, 7 de maig 18 h Escut UE Olot UE Olot UE Sant Andreu Escut UE Sant Andreu betevé
Diumenge, 8 de maig 18 h Escut CP San Cristóbal CP San Cristóbal Girona FC B Escut Girona B FC

El partit entre la UE Olot i el Sant Andreu es podrà veure en directe per betevé a través de la TDT, el canal 160 de Movistar i la web

La final es disputarà el diumenge 15 de maig a les 19 h. L’equip que la guanyi es classificarà per a la fase estatal juntament amb la resta de guanyadors de les fases autonòmiques de la competició en la qual hi ha 17 grups. Serà la tercera temporada consecutiva que el Sant Andreu disputarà el play-off d’ascens després de fer-ho els anys 2020 (eliminat per l’Hospitalet) i l’any passat, que va caure a la final autonòmica contra el Cerdanyola.

El format de la competició

Tots els partits de la fase catalana dels play-off d’ascens a la Segona Federació es disputaran amb el mateix format. Els partits tindran dues parts de 45 minuts, i en cas d’empat en acabar els 90 minuts, es disputarà una pròrroga. Un cop jugats els 30 minuts i en cas que es mantingui la igualada, no hi haurà tanda de penals, ja que es classificarà l’equip amb millor posició a la fase regular.