Horacio Gaggioli era un dels representants de Messi quan l’argentí va arribar a Barcelona. De fet, aquest agent de jugadors és el propietari del mític tovalló en què el Barça es va comprometre a fitxar Messi. Ara, Gaggioli recorda en exclusiva per a betevé el dia del primer i únic hat-trick perfecte de Messi.

De l’Argentina a Santa Coloma

Gaggioli recorda que aquell 4 de gener del 2004 Messi tornava de l’Argentina després de passar les vacances de Nadal amb la seva família. El jugador argentí arribava a l’aeroport del Prat a les 12 del migdia. “Vam anar a casa seva, hi va deixar la maleta, es va menjar un entrepà i, cap al camp de la Grama, a Can Peixauet”.

Leo Messi, amb el Barça C al camp de la Grama

Després d’un vol transoceànic, Gaggioli va demanar a l’entrenador del Barça C, Pep Boada, que anés amb compte amb Leo, però l’argentí va tornar a demostrar la seva capacitat golejadora i la seva gran qualitat.

“Leo era molt Leo”

Per Gaggioli, el partit que va fer Leo Messi contra la Gramenet no va ser cap sorpresa. Ell mateix afirma que “ningú no pensava que no pogués arribar al primer equip. I és que Leo era molt Leo”.