hoquei herba barça rs tenis

Els primers equips masculí i femení d’hoquei herba del Barça s’han enfrontat avui al R.S Tenis i al Club Egara, respectivament. Mentre que les noies han perdut per un clar 0 a 4, els homes han aconseguit un 3 a 1 que els apropa a les primeres posicions de la classificació general.

Continua la mala ratxa del femení

El Barça ho té cada vegada més complicat si vol mantenir la posició a la màxima categoria d’hoquei herba després de sumar la setena derrota consecutiva de la temporada contra el Club Egara amb el resultat de 0 a 4.

Les blaugrana s’han esforçat per apujar el nivell ofensiu després d’un primer quart clarament dominat per les egarenques. Tot i així, no ha estat suficient per igualar un marcador inaugurat als cinc minuts de començar el partit. El duel finalment s’ha tancat amb un 0 a 4 després d’acabar cada quart amb el mateix parcial de 0 a 1.

La d’enguany és la primera temporada de les d’Adrián Wilches a la Lliga Iberdrola i hauran d’aconseguir revertir la situació si volen continuar-hi la temporada següent. Wilches sabia que no seria fàcil l’adaptació a la categoria i per això les blaugrana busquen acabar d’adaptar-se el més ràpid possible i plantejar objectius a llarg termini.

FC Barcelona – Club Egara (0-4)

L’objectiu és adaptar-nos el més ràpidament possible a la categoria
Adrián Wilches, entrenador FC Barcelona

El masculí s’allunya del seu rival directe

El Barça masculí s’ha enfrontat al R.S Tenis en un partit que ha començat molt igualat. Tant els de Santander com els blaugrana han sortit amb empenta per tal de marcar, però aviat s’ha vist que no seria fàcil arribar a cap de les dues porteries. Les decisions arbitrals han fet incrementar la tensió d’un partit que ja era força intens.

Una de les claus de l’enfrontament ha arribat en l’última jugada del segon quart, quan els de Pol Garrido, gràcies a un penal córner a favor, han aconseguit inaugurar el marcador (1 a 0). A la segona meitat, l’equip que dirigeix Borja Movellán ha igualat el marcador gràcies a Eduardo González en el minut 41. La reacció barcelonista ha estat immediata i Pol Compta ha marcat el 2 a 1 en la jugada següent. Finalment, el Barça ha pogut tancar el partit amb el 3 a 1 de Frederick Treiss.

La d’avui és una victòria important per als culés, que s’allunyen del seu rival directe, el R.S Tenis, i sumen un total de 14 punts. Només un punt els allunya ara de situar-se en la tercera posició de la classificació a la lliga MGS Hockey.

FC Barcelona – RS Tenis (3-1)