El Palau Blaugrana ha fet un acte de reconeixement al porter Aitor Egurrola després del seu debut de fa 20 anys amb la samarreta del Barça. Ha estat abans del partit de Lliga Europa que els blaugrana han jugat contra l’Oliveriense amb victòtia blaugrana per 7 a 6.

L’acte ha consitit en una projecció d’un vídeo al videomarcador del Palau, on el jugador ha entrat a la pista per un passadís format pels jugadors de l’actual plantilla blaugrana i per alguns exjugadors de la plantilla de fa 20 anys: Carles Folguera, Beto Borregán, Gaby Cairo i Tino Martínez.

Aitor Egurrola té, amb el Barça, una pila de rècords molt difícils de superar. És qui més anys porta en un primer equip, amb un total de 20. Els seus 69 títols també el converteixen amb el jugador blaugrana amb millor palmarès de la història. Si dividim aquests títols amb Champions, Lligues i Continentals, també bat tots els rècords. 18-11-11, uns números de somni.

Betevé va entrevistar Aitor Egurrola quan va complir 19 anys vestint la samarreta del Barça i aquest any passat també va participar en un dels nostres reptes del ‘btv esports’.