Cerdanyola i Badalona han ofert una primera part sense gaire història. Un parell d’arribades dels de Manolo González i i una falta de Didi que ha intentat sorprendre Morales han estat tot el bagatge dels primers 45 minuts. A la represa, Enri ha avançat el Badalona amb una gran rematada de cap. Això ha esperonat tots dos equips, que han començat a generar més ocasions. Iván Méndez ha pogut empatar però Morales ha aturat el xut. El partit s’ha convertit en un intercanvi de cops i Serramitja ho ha provat amb un xut de fora l’àrea. Finalment, el Badalona ha aconseguit calmar el joc i en el temps afegit Serramitja ha fet el definitiu 0 a 2. Maestre ha estat escollit millor jugador d’un Badalona que es converteix en l’equip que més vegades ha guanyat l’Històrics. Amb la d’enguany, els badalonins ja en sumen sis.