Heurtel

Heurtel, el base francès del Barça de bàsquet, assegura en una entrevista als mitjans oficials del club que “estic llest per tornar a competir”. El jugador, que ha tingut una temporada marcada per les lesions, està aprofitant aquests dies de confinament arran del coronavirus per acabar de posar-se en forma.

Heurtel té ganes de tornar a jugar a bàsquet

El jugador va partir una ruptura al lligament rotulià del genoll a l’estiu i després de cinc mesos va tornar a jugar al gener. Però la mala sort va fer que es fes un esquinç de turmell un mes després. El base estava a punt de tornar a les pistes, però davant l’estat de l’alarma ha aprofitat aquests dies per acabar de posar-se a punt des de casa. Heurtel ara ja diu que “físicament em sento perfecte i estic a punt per tornar a competir. De totes maneres, ara ens trobem en una situació trista, però jo em sento bé tant físicament com mentalment”.

Heurtel explica com està vivint aquests dies des de casa. “Cada dia m’entreno en el gimnàs i després intento gaudir de la família, amb el meu fill”. El francès envia “un missatge d’especial gratitud i suport a tots els sanitaris que ens ajuden cada dia”. El jugador té clar que “sense ells no seria possible. Espero que la situació s’acabi com abans millor, que la gent es quedi a casa i superem junts aquesta situació”.