El Barça B ha perdut amb contundència al camp de l’Hèrcules per 4 a 1. El filial blaugrana podia haver-se col·locat com a colíder després de guanyar a Alacant, però ara ocupa la vuitena posició a la classificació a tres punts del líder, l’Andorra.

El Barça B es veu superat al contraatac

El alacantins s’han avançat amb rapidesa, ja que en el minut 16 Yeray ha fet pujar l’1 a o en el marcador. El Barça B ha estat incapaç d’aturar els contraatacs locals, que han fet molt de mal a l’equip de García Pimienta. El primer gol ha arribat en un contraatac i el segon, també. Aquest cop l’autor del gol ha estat Benja. Amb 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Tot i el gol de Riqui no arriba la reacció de l’equip

A la represa, un gol de Riqui Puig, que ha col·locat el 2 a 1, semblava que feia entrar al filial blaugrana en el partit, però res més lluny de la realitat. Un altre contraatac ha tallat les ales de la reacció del Barça B. Benja en el minut 72 ha marcat el 3 a 1. Ja a les acaballes del partit Carlos Martínez, després d’un llançament de falta, ha establert el 4 a 1 definitiu.