Guineueta Castelledefels
@eeguineueta

El Guineueta vol guanyar al camp del Manresa i seguir somiant amb la permanència. No serà una empresa fàcil, ja que juguen al camp del líder, el Manresa. L’equip del Bages ja va guanyar a Nou Barris i vol quedar primer a la lliga. Després de la gran victòria contra el Figueres en l’última jornada de lliga, els de Luis Gallego arriben amb ganes de fer-la grossa a l’Estadi Municipal del Congost. El partit es jugarà dissabte a les 17 hores.

El Guineueta regala una golejada a l’afició contra el Figueres i s’aferra a la Tercera RFEF

La Guine ha de guanyar-ho tot

Amb la victòria de la setmana passada encara no han baixat matemàticament a Primera Catalana, però necessita guanyar-ho. Ara bé, si el Sants aconsegueix sumar un sol punt diumenge al camp Xevi Ramon contra el Vilassar de Mar, seran equip de Primera Catalana. El Guineueta vol sumar la seva victòria consecutiva, cosa que no han fet en tota la lliga.

Duel de golejadors sobre el terreny de joc

Godbless Eribo, amb nou gols, és el màxim golejador de la Guine, però Óscar Muñoz fa dues setmanes seguides que marca i suma un total de quatre gols a la lliga. Tots dos seran el gran perill del Guineueta, ja que sumen 13 dels 21 gols que ha marcat l’equip de Nou Barris en tota la temporada.

Pel Manresa destaquen dos golejadors també. Noah Baffoe, amb 11 gols, tercer màxim golejador de la categoria, i just un lloc per sota es troba Javi López, amb 10 gols. Entre tots dos sumen 21 dels 38 gols que ha marcat el Manresa aquesta temporada.

Objectiu, primer lloc

El Manresa té l’objectiu de quedar primer i pujar automàticament a la Segona RFEF. Són primers amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Olot, i quatre amb el tercer, el San Cristóbal, i amb un partit menys sobre els dos equips. A més només queden 12 punts en joc. A part del partit contra la Guine, ha de jugar al camp del Granollers, equip en descens, a casa contra el Peralada i tancarà la lliga al camp de l’Hospitalet.