El Guineueta ha perdut a casa per 1 a 2 davant el Castelldefels, que ha sumat tres punts valuosos per desenganxar-se de la zona de descens. Els de Nou Barris segueixen enfonsats a la cua de la classificació i ja fa nou partits que no aconsegueix la victòria. Els de Luis Gallego sumen 16 punts i la salvació està a 15. Quan en queden 18 per jugar-se, la Guine podria baixar matemàticament la jornada següent.

La Guine, completament anul·lada a la primera part

Durant els primers minuts el partit ha estat encallat. El Guineueta ha sortit intens en la pressió, però cap dels dos equips no ha tingut ocasions clares. La primera ha estat per al Castelldefels en una jugada de falta indirecta.

Qui ha colpejat primer ha estat el Castelldefels. Fran Fuentes, de penal, al minut 23, ha avançat els visitants. Els jugadors de Luis Gallego no han sabut reaccionar i han encaixat un segon gol abans de la primera mitja hora, obra de Kike Ramírez, qui ha aprofitat una mala sortida de Yan Carlos.

Godbless retalla distàncies

Els dos equips han continuat en la mateixa línia a la segona part, amb més ocasions de l’equip visitant. El Guineueta no ha estat capaç de trobar com calmar el partit i Yan Carlos hi ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per evitar la golejada.

Al minut 64, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor de la Guine i ha expulsat Gallardo. Godbless l’ha transformat i ha retallat la distància en el marcador (1-2). La cara de l’equip local ha canviat arran del gol i ha guanyat en intensitat, però no ha pogut empatar el matx i ha acabat claudicant davant la seva afició.

Sort del Comando Guineueta, perquè això semblava un enterrament.