L‘Escola Esportiva Guineueta ha golejat el Figueres (3-1) davant l’afició just el dia en què els de Nou Barris podien certificar el descens a la Primera Catalana. La Guine ha fet un dels millors partits del curs per brindar al seu públic una alegria contra un dels rivals que també es juguen la permanència. Una primera part brillant, amb un 3-0 a favor, ha estat suficient per sumar els tres punts i aferrar-se durant una setmana més a la Tercera RFEF. Tot just és la quarta victòria del curs per a l’equip que entrena Luis Gallego.

Allau de gols del Guineueta a la primera part

El Guineueta ha començat el duel amb moltíssima energia, decidit a no perdre la categoria davant l’afició. Els locals han arribat al minut 20 de joc amb un marcador favorable de 2-0. El primer gol ha estat obra d’Abde, al minut 15 de joc, amb una diana preciosa. El segon del Guineueta l’ha fet Óscar Muñoz. Buba ha fet una centrada des de la cantonada i Óscar ha rematat ajustat a pal. La festa dels de Nou Barris no s’ha aturat aquí. Abans de la mitja hora, els de Luis Gallego han fet el tercer gràcies a una bona definició de Damián. Festa grossa de la Guine en els millors 45 minuts de la temporada.

La Guine no pateix a la segona

La segona meitat ha baixat d’intensitat en comparació amb la primera part. La Guine s’ha limitat a controlar el joc i el Figueres ha buscat sense encert escurçar el marcador, tot i que ha gaudit d’un parell d’ocasions clares. Ara bé, qui podria haver tornat a moure el marcador ha estat el Guineueta, amb un quatre contra el porter que ha acabat amb gol anul·lat a Carmona. Qui finalment ha trobat el premi del gol ha estat el Figueres, que ha escurçat el marcador gràcies a Khalid Noureddine, autor de la diana d’honor del matx quan faltaven sis minuts per a la fi del partit.