Guineueta

La Guineueta ha guanyat el seu partit d’aquesta jornada en la Primera Catalana per 3 a 1 contra el Parets. L’equip dirigit per Luis Gallego encadena la segona victòria consecutiva i es troba en la vuitena plaça amb 34 punts.

Partit amb molts gols

La Guineueta no ha trigat gaire a avançar-se en el marcador. El primer gol ha arribat al minut 6 i l’ha fet Igbinigie. Aquest ha estat el primer dels dos gols que ha marcat el jugador de la Guineueta. L’altre ha estat en el minut 31. Ja en la segona part, ha arribat el tercer gol de l’equip de Gallego. L’ha marcat Eric Díaz en el minut 67 de partit. A les acaballes del matx, el Parets ha marcat el gol de l’honor obra de Sergio Sànchez. En l’afegit, els locals podrien haver ampliat l’avantatge en el marcador, però finalment el gol ha estat anul·lat per fora de joc.