La Guineueta guanya el Mollet

La Guineueta continua i amplia la seva ratxa positiva de resultats. Els de Nou Barris s’han imposat per 3 a 0 al Mollet. Els de Luis Gallego fa set jornades que no perden i han sumat els últims nou punts que han disputat.

La Guineueta encarrila el partit a la primera part

Després d’uns primers minuts de domini altern, la Guineueta ha començat a marcar diferències al quart d’hora de joc. Makaay ha fet l’1 a 0 amb una excel·lent definició davant el porter. A partir d’aquí els barcelonins han dominat i han generat ocasions per fer el segon, però aquest s’ha fet esperar fins just abans de la mitja hora de joc. Ha estat Chanfle qui ha fet el 2 a 0. Abans del descans hauria pogut arribar el tercer dels barcelonins, però el marcador ja no s’ha mogut.

El Mollet reacciona, però no marca

A la segona part el Mollet ha fet un pas endavant i s’ha fet amb el domini del partit. Ha generat diverses ocasions, però els ha faltat l’encert necessari per marcar en la rematada final. La Guineueta ha sortit en ràpids contraatacs i hauria pogut sentenciar el partit, però no ha estat així. Els visitants fins i tot han estavellat una pilota al pal amb un llançament de falta, si arriba a entrar hauria posat emoció als últims minuts. El que ha acabat passant és que Rokeni ha marcat el 3 a 0, quan faltava un quart d’hora pel final. Un gol que ha servit per tancar el partit.