El debut de l’Escola Esportiva Guineueta a Primera Catalana continua sent impressionant. L’equip de Luis Gallego ha aconseguit davant el Girona C (3-2) una victòria de molt prestigi.

Un quart d’hora d’inspiració

La Guineueta li ha demostrat ràpidament al Girona que emportar-se els tres punts de Nou Barris no seria una feina fàcil. Els primers 15 minuts de partit han estat un vendaval dels locals. Dos gols de Nil Puigmacià han servit per posar un còmode 2 a 0 en el marcador.

L’alegria dels seguidors de la Guineueta era evident. Però el Girona, que no vol deixar escapar la plaça de promoció d’ascens, ha retallat distàncies a la segona part amb un gol de Daniel Homet.

Ha estat el primer ensurt que els de Gallego han aconseguit superar amb el gol de Damian Obispo al minut 57. El gol del gironí Oriol Santos ha servit per donar emoció al tram final del partit.

Guineueta Girona c

La valoració de Luis Gallego

Amb la victòria, l’EE Guineueta se situa cinquè a la classificació i demostra que té agafada la mida als equips de la part alta. Victòria amb el Girona i empat amb el Vilassar.