Guineueta

L’Escola Esportiva Guineueta jugarà al camp del Figueres el partit corresponent a la 13a jornada del grup cinquè de la Tercera RFEF. El matx es jugarà diumenge, a partir de les 12.30 h, i es podrà veure per la TDT tradicional, pel canal 160 de Movistar i també pel web de betevé.

El Guineueta vol trencar la dinàmica

El Guineueta està obligat a trencar la dinàmica en la qual es troba immers, si no es vol complicar molt la situació a la Tercera RFEF. El conjunt entrenat per Luis Gallego només ha sumat una victòria aquesta temporada, en la primera jornada contra la Grama. La resta de partits que ha disputat, que són 10, han acabat tres en empat i set en derrota. La Guine és 16a, penúltima, a la classificació amb sis punts.

El Figueres és poc regular

El Figueres no acaba d’arrencar aquesta temporada, ocupa l’onzena posició amb 14 punts, a vuit del líder. Els de l’Alt Empordà han perdut i han guanyat els mateixos partits, tres, però n’han empatat cinc. Això els ha penalitzat molt, ja que els empats han estat amb marcadors curts o sense gols. En els dos que han empatat a un gol es van avançar en el marcador i no van ser capaços de mantenir el resultat.