La Guineueta ha guanyat l’últim partit de la temporada per 3 a 1. L’equip de Luis Gallego encadena 11 partits de manera consecutiva sense perdre al seu estadi. Amb aquest resultat, els barcelonins han acabat a la part alta de la classificació i segueixen una temporada més en aquesta categoria.

Primera part igualada

A la primera meitat, no ha hagut cap dominador clar. Ha estat molt igualat i amb poques ocasions de gol per les dues parts. L’Argentona ha aprofitat una jugada al minut 9 per inaugurar el marcador; Medina ha sigut qui ha aconseguit marcar. A partir d’aquest gol, els de Nou Barris han gaudit d’un parell d’arribades clares. Pardo ha igualat el marcador amb una rematada de cap al minut 30. S’ha anat al descans amb un resultat d’1 a 1.

Segona part dominada pels barcelonins

La Guineueta ha sortit dominant a la segona meitat. Yousseff ha tingut dues ocasions clares de gol en tres minuts. En el minut 72, Obispo ha marcat un gol que ha deixat sense paraules l’afició. Només set minuts més tard, Omar ha fet el 3 a 1 favorable als locals. Els de Chava Jiménez han tingut un parell d’ocasions, però que Gaseni ha salvat amb una bona mà. El resultat final ha estat de 3 a 1.

Com sempre, l’afició ha estat animant durant tot el partit i s’han mostrat molt contents per tota la temporada que ha fet l’equip. Al final de l’enfrontament, han encès diversos pots de fum a la graderia del seu camp i han celebrat la victòria i la permanència a Primera Catalana.