L’Horta i el Granollers han empatat a un en un nou partit amistós dels de Nacho Castro. Els hortencs han sigut superiors a la primera meitat però han vist com els locals igualaven foreces en la segona. Tot i aquest empat, l’equip blanc-i-negre segueix amb la bona línia que ja va mantenir davant l’Olot a la Copa Catalunya.

Èric avança els hortencs

L’Horta, fidel al seu estil de joc, ha dominat la possessió de la pilota i ha intentat construir el joc des de la seva defensa. Tot i això, el partit ha estat típic de pretemporada i les alternances han sigut una constant. Fins al minut 12. Aleix Arenas ha fet una gran passada en diagonal que ha trencat la línia defensiva del Granollers i Erik no ha perdonat. Un gol que ha sigut una “rara avis” en una primera meitat en la qual el perill mitjançant pèrdues dels dos equips. La més clara del Granollers ha estat una rematada que ha obligat Yamandú a volar per evitar l’empat.

Errada i empat

La segona meitat no ha començat de la millor manera. Una errada del porter Rubén ha acabat amb l’empat de Pau Darbra. L’hàbil jugador del Granollers no ha desaprofitat el regal i ha posat la igualada al marcador. L’equip del Vallès Oriental ha dominat el joc en la segona meitat però no ha estat capaç de fer cap més gol. La nota negativa pel bàndol hortenc ha estat la lesió de de Brian.

Nacho Castro i Joan Vives valoren l’enfrontament