El jugador de 32 anys Esteban Granero ha anunciat que marxa de l’Espanyol per anar al Marbella. El migcampista ha fet una roda de premsa per explicar la decisió. Ha dit que és un dia trist, però que està orgullós del treball que ha aportat i també d’haver jugat a l’Espanyol.

Compromís i sentit comú

Granero ha dit: “El meu compromís amb la salvació és absolut. Aquesta era la millor solució per a tots. El club està estructurant la plantilla en una direcció adequada. L‘equip demà serà més fort, però això inclou que jo sigui fora. No ho considero una passa enrere, sinó una passa lògica”.

Al Marbella, davant del diner estranger

El jugador ha remarcat: “Els meus pares em van ensenyar a qüestionar la norma; aquesta passa per a mi està plena de significat i sentit. El més normal ara és anar a un país àrab amb unes altres condicions. No m’ha faltat de res, a l’Espanyol. Però no tot ha estat color rosa; hem superat moltes adversitats. Miro enrere i no tinc cap remordiment”.

El perquè de ser perico

Granero ha descrit el sentiment perico com un “orgull de pertinença“. “La condició del perico a Barcelona és especial i no té sentit d’inferioritat, i això el fa especial”, ha afegit.