@FCBfemeni

El FC Barcelona necessitava una carambola per a proclamar-se campiones de Lliga. Les blaugrana havien de guanyar el Granadilla i esperar una derrota de l’Atlètic de Madrid. I cap de les dues coses ha passat. El conjunt de Lluís Cortes ha perdut per 1-0 i les matalasseres han guanyat per 1 a 3.

El partit ha començat amb una ocasió per al Granadilla amb un xut de Sílvia Doblado. A partir d’aquest moment les blaugrana han buscat el gol amb insistència amb ocasions de Duggan i Oshoala, però la pilota no ha entrat.

A la segona part, el barça ha continuat tenint ocasions, però Melanie primer i Oshoala després no han estat encertades de cara a porteria. En canvi, el Granadilla sí que ho ha fet. María José, al minut 55, ha fet l’únic gol del partit.

Amb aquesta derrota el Barça acaba la Lliga amb 78 punts, a sis de l’Atlètic de Madrid, campió de la competició. Ara les blaugrana ja tenen la mirada posada en la final de la Champions, que disputaran el 18 de maig, a Budapest.