Granada

El Barça ha perdut el segon partit de la temporada en la seva visita al camp del Granada per 2 gols a 0. El conjunt entrenat per Ernesto Valverde continua sense guanyar fora de casa aquesta temporada.

Mala primera part

El partit ha començat molt malament per al Barça. El Granada s’ha avançat amb un gol de Azeez en el minut 2 després d’un error de Junior, que avui debutava en el lateral esquerre. El tècnic, Ernesto Valverde, ha sorprès amb l’absència de Messi i Ansu Fati de l’onze inicial. L’aposta no ha sortit bé i l’equip blaugrana ha fet una primera part discreta sense ambició ni intensitat.

Amb Messi no millora

A la represa, el tècnic ha posat al camp Messi i Ansu Fati però el Barça, malgrat controlar més la pilota, tampoc no ha creat perill a la porteria dels andalusos. El Granada ha fet el segon de penal gràcies a Álvaro Vadillo. Un 2 a 0 que ha sentenciat un Barça que perd el segon partit de la temporada després de l’Athlètic Club i que signa un dels pitjors inicis de la Lliga en els darrers anys.