Griezmann, heroi en un partit de bojos
@FCBarcelona_cat

Diuen que el futbol és un joc d’onze contra onze, però també és un esport que, algunes vegades, es difícil d’explicar. I això és el que li ha passat al Barça. Els blaugrana que perdien per 2 a 0 al minut 87 han acabat guanyant al Granada per 3 a 5 i s’han classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, després de no aconseguir-ho la temporada passada.

El Barça perdona i el Granada no

Els primers minuts del partit han estat de domini blaugrana. Messi, Trincao i Griezmann han tingut diverses ocasions per marcar, però sense premi. La més clara ha estat un xut de falta de l’argentí que ha fet lluir al porter del Granada, Aaron, al minut 22. Pocs minuts després ha estat Araújo qui ha tingut la seva opció.

El Granada gairebé no ha creat perill en la primera mitja hora, però una errada d’Umtiti dins de l’àrea l’ha aprofitada Soro per assistir a Kenedy que ha fet l’1 a 0. Després del gol, l’equip de Koeman ha donat alguna opció als andalusos, però els de Diego Martínez no les han aprofitat.

Celebració gol jugadors Granada partit bojos
@GranadaCdeF

Umtiti tremola i apareix Griezmann

Despres del descans, el Barça ha sortit amb la intenció d’empatar, però s’ha topat amb un problema, Umtiti. El defensa francès ha vist com Soldado, l’ha superat en velocitat, l’ha deixat enrera i s’ha plantat sol davant Ter Stegen i ha aconseguit el 2 a 0. Només s’havien disputat dos minuts de la segona part.

Els blaugrana han trigat en reaccionar al segon gol andalús. Però quan ho han fet, ha estat amb perill. Aaron, al minut 60 s’ha lluït a un xut de Messi i Trincao ha vist com el travesser rebutjava el seu xut. Griezmann amb un xilena ha posat a prova Aaron que ha enviat la pilota fora. I Dembélé ha vist com la seva rematada s’ha estavellat al travesser. Però en el futbol, el gol pot arribar quan un menys s’ho espera. I així ha estat, quan una centrada de Messi, l’ha rematada com ha pogut Griezmann i entre el pal i Aaron la pilota ha entrat dins de la porteria.

L’equip de Koeman no ha deixat de creure. I de nou Griezmann ha posat una pilota dins l’àrea i Jordi Alba de cap ha fet l’empat a 2.

A la pròrroga, un partit de bojos

El temps extra del partit ha començat de la millor manera possible per al Barça. Griezmann, als 10 minuts de la pròrroga ha fet el 2 a 3. Semblava que l’equip de Koeman tenia les semifinals a tocar. Però un penal d’inocent de Dest ha tornat a posar el Granada dins del partit. Fede Vico, al minut 103, ha fet l’empat a 3.

I aquí, una vegada més, han aparegut Messsi i Griezmann. El primer per fer un xut que Aaron no ha rebutjat bé i De Jong ha marcat el 3 a 4. I el francès per assistir a Jordi Alba que ha aconseguit el definitiu 3 a 5.

Al final, victòria d’un Barça que hi creu i els blaugrana que aconsegueixen el passi a les semifinals de Copa per novena vegada en els últims 11 anys.

Jordi Alba celebra gol

La mala notícia de la classificació ha estat la lesió de Sergi Roberto. El de Reus ha estat substituït per unes molèsties al quadríceps de la cuixa dreta. Caldrà fer-li més proves per saber l’abast exacte de la lesió