Gran victòria dels Gòtics contra els XV Barbarians Calvià per 28 a 3 en la divuitena jornada de la Divisió d’Honor B del rugbi estatal. Amb aquest triomf els barcelonins es queden a només un punt dels illencs, que estan fora del descens. A més, els del mamut tenen l’average a favor amb els balears en cas d’empat.

Ignasi Carbonell avança als Gòtics

L’equip dirigit per Jordi Villalante ha basat la victòria en una gran defensa. Víctor Amoroux ha avançat als barcelonins gràcies a un xut de càstig. Aaron Rus ha empatat ràpidament, però els Gòtics s’han tornat a avançar amb un assaig d’Ignasi Carbonell, 8 a 3. Víctor Amoroux ha tornar a anotar un xut de càstig i ha deixat el marcador 11 a 3 al descans.

Aconsegueixen bonus ofensiu

A part dels quatre punts per la victòria, els Gòtics han sumat un punt més gràcies al bonus ofensiu que han aconseguit amb els tres assaigs de la segona part. Ignasi Carbonell n’ha anotat dos, un total de tres en el partit d’avui, i l’altre l’ha aconseguit Víctor Carbonell. Amb una transformació de Ramon Díaz, han deixat el marcador final amb un clar 28 a 3.

Només queden dos jornades de lliga

Els Gòtics RC tenen dos derbis barcelonins en les dues últimes jornades de Lliga. La propera serà el derbi de la Foixarda contra el BUC, que està fent la millor temporada dels últims anys, i el cap de setmana del 23 i 24 d’abril jugarà a la Marbella contra el CN Poble Nou. Aquest serà un partit molt important, ja que tots dos conjunts estan separats per només quatre punts a la classificació.

Els altres equips implicats en el descens, el Rugby Club Sitges i els Barbarians, s’enfronten a l’última jornada de lliga. El proper partit dels mallorquins és força complicat, ja que jugaran a casa contra els Fènix de Saragossa. Per la seva banda, el Sitges se les haurà a casa contra el San Roque.