Els Gòtics RC han guanyat l‘INEF Lleida per 15 a 12, en els quarts de final de Divisió d’Honor catalana femenina. A les semifinals jugaran contra el UES-CRUC, un equip format per jugadores de la Santboiana i el Castelldefels.

Emoció fins al final

El partit molt igualat i emocionant. De fet, fins a l’últim moment les lleidatanes han tingut la possibilitat d’endur-se la victòria, però finalment han estat les barcelonines les que seguiran endavant.

Els Gòtics s’han avançat en el marcador, però les lleidatanes han reaccionat i amb dos assajos han capgirat el resultat. Els Gòtics han seguit lluitant i amb un assaig i una transformació a pals han col·locat el 15 a 12, que ha estat el resultat definitiu.

Els Gòtics aspiren a l’ascens

Els Gòtics van quedar primeres del grup D amb tres victòries en tres partits jugats, amb 205 punts a favor i només 14 en contra. Les del Mamut són unes clares favorites a l’ascens a Divisó d’Honor B, el que és la segona divisió estatal.

La temporada passada es van quedar sense opció d’ascens a causa de la pandèmia i aquest any, després d’una llarga pre-temporada, que ha ajudat que les jugadores es coneguin millor i hagin viscut juntes el tema de la pandèmia, tenen un únic objectiu, l’ascens a Divisió d’Honor B. Actualment tenen cinc jugadores sub18, quatre sub20 i cinc sub23. És un equip jove amb molt de futur. Les jugadores del sub18 són del rugbi base dels Gòtics i les sub20 van començar a jugar també a la base de les de la Foixarda.

La valoració de Mario Copetti i Paulina Barbi