Els Gòtics han perdut contra el segon classificat, el CAU València, per 12 a 18. Els barcelonins han protagonitzat un partit majestuós, amb opcions de victòria fins a l’últim minut. De fet, tot i la desfeta, els Gòtics sumen un punt per valor defensiu que els dona opcions d’acabar la primera fase entre els sis primers classificats.

Sorpresa gòtica a la primera part

Els Gòtics han donat la sorpresa en la primera meitat. Els barcelonins han arribat al descans amb aventatge mínima gràcies a l’encert de dos cops de càstig protagonitzats per Theo Lavalle (3-0) i Victor Amoroux (6-3). El CAU València, que només havia perdut un partit en les 10 jornades, només ha pogut anotar amb un xut a pals de Jose Ángel Ortega.

El CAU València remunta a la segona

A la segona meitat els dos equips han mantingut la igualtat dels primers 40 minuts. El primer en anotar ha estat l’equip visitant, altre cop amb un xut a pals d’Andrés Martínez al minut 10 que situava l’empat a sis al marcador. El guió era calcat. La resposta l’ha donat de nou Amoroux, amb un altre xut magistral que llepava el pal per situar el 9 a 6. Al minut 15 de la segona meitat ha arribat l’acció més plàstica del duel. Juan Cruz ha protagonitzat un eslàlom que semblava impossible, amb autopassada en forma de barret inclosa, que ha acabat amb assaig per tornar a posar per davant el Cau València (9-11). La remuntada començava a dibuixar-se a falta de 10 minuts pel final amb un altre assaig valencià. Muaiava ha estat l’encarregat de culminar una gran acció per l’esquerra que havia nascut a l’eix contrari. Els Gòtics, però, han plantat cara fins al darrer instant. Un altre xut a pals d’Amoroux ha situat el 12 a 18 a falta de 7 minuts.

Gran primera fase dels Gòtics

Dels 11 partits jugats han aconseguit un balanç de 5 victòries i 6 derrotes. A més ha guanyat els dos derbis barcelonins. Contra el Poble Nou va guanyar només per un punt de diferència, 18 a 17. Al derbi de la Foixarda contra el BUC van guanyar per 26 a 20.