El Barça Blau s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor Catalana de rugbi en derrotar a la final el Gòtics RC per 10 a 25 a la Foixarda. Els mamuts han sortit a jugar més amb el cor que amb el cap i han buscat l’anotació però han estat els blaugrana qui s’han avançat en el marcador 0 a 12. I abans dels descans un xut a pal ha deixat el 0 a 15 al marcador. A la primera part els blaugrana s’han mostrat molts forts en defensa i amb una gran eficàcia en atac. A la segona part el Gòtics ha reaccionat i en el primer minut ha anotat un xut a pals. Però els blaugrana han seguit amb el seu gran joc en atac i han anotat un altre assaig. Cada jugada ofensiva dels blaugrana ha aconseguit puntuar. Els locals han aconseguit un assaig quan faltaven 25 minuts per al final i han posat el 10 a 22. Abans del final un xut a pals dels blaugrana ha deixat el 10 a 25 final.

Tots dos equips poden pujar encara a Divisió d’Honor B, però el Barça ha de decidir si renuncia a jugar el play-off per temes econòmics. El Gòtics si que lluitarà per l’ascens.