El Logronyo va sortir arriscant i la tàctica li va sortir bé. En atac va jugar amb set jugadors de camp i va deixar la porteria buida. Això va fer que els locals trobessin jugades de superioritat numèrica des dels extrems i van mantenir el partit igualat a la primera part. També és veritat que en els últims minuts l’entrada en joc de Gonzalo Pérez de Vargas va començar a canviar la dinàmica. Les aturades del porter van propiciar que al descans el marcador fos de 14 a 17. El que s’havia començat a dibuixar en els darrers compassos del primer temps es va confirmar a la segona part. El Barça va intensificar la defensa i això va provocar que es comencés a obrir una escletxa en el marcador. Gonzalo Pérez de Vargas va fer un partit excel·lent. Va aturar un 52 % dels llançaments que li van fer i va aprofitar la tàctica dels locals de jugar sense porter en atac per marcar cinc gols de porteria a porteria. Amb aquesta victòria els blaugrana continuen líders i ja en sumen sis de sis partits que han jugat.