Després de la victòria de l’Espanyol davant el Wolverhampton, el tècnic i jugadors han valorat el partit contra el conjunt anglès. Malgrat l’eliminació tots s’han mostrat satisfets pel joc de l’equip, però també preocupats pels gols encaixats.

Els gols en contra

L’entrenador de l’Espanyol, Abelardo Fernández, considera que l’equip ha millorat la imatge respecte a l’últim partit disputat (derrota contra el Valladolid). Pel tècnic, l’equip “era important recuperar sensacions de les dues últimes derrotes. Malgrat ho hem fet amb jugadors poc habituals, crec que l’equip ha estat bé i hem tingut diverses fases de joc”.

Malgrat la satisfacció pel triomf, tot i l’eliminació, Abelardo s’ha mostrat preocupat pels gols encaixats. Segons l’entrenador, “hem de guanyar en contundència defensiva perquè no guanyarem partits si en cada enfrontament encaixem dos gols”.

El tècnic també ha reconegut que l’equip s’ha mostrat més incisiu en el joc, però ha recordat que “equips com el Wolverhampton et permeten aquest tipus de partit. En canvi, amb l’Atlètic de Madrid serà molt difícil poder fer un plantejament com el que hem fet avui davant els anglesos “.

Els jugadors també parlen

El gran protagonista del partit ha estat el davanter Jonathan Calleri. L’argentí ha estat l’autor dels tres gols de l’Espanyol. Pel jugador ara el més important és la Lliga ja que “els gols han de servir per agafar confiança en la Lliga perquè anem molt malament i això ens servirà per continuar jugant i donar-ho tot.”

De la seva banda, un dels capitans de l’equip, Víctor Sánchez ha fet seves les paraules d’Abelardo. Per al defensa, “la salvació passa pels detalls i davant d’equips com el d’avui o l’Atlètic de Madrid hem de millorar els detalls i no cometre errades”. El capità s’ha mostrar satisfet pel fet que en els dos últims partits disputats al RCDE Stadium “l’equip ha aconseguit el triomf, una cosa que no estava sent molt habitual aquesta temporada”.