Fa un any i mig que es va fundar la Depique Golf Acedemy, un espai de golf urbà que neix amb la voluntat d’acostar a tothom l’esport del golf i també amb la intenció d’ajudar els ja iniciat a millorar les seves aptituds en disciplina. El Víctor Ribera i el James Marshall, cofundadors i instructors de l’acadèmia, ens han obert les portes per poder gaudir d’una tarda amb ells.

Practicar el golf és molt més accessible del que tothom creu. Ja no cal sortir fora de la ciutat per connectar els vostres millors cops, sinó que ho podeu fer al cor mateix de l’Eixample.

I això és el que fa precisament l’Elena, que després de veure les habilitats del seu marit amb el pal, ella també s’ha decidit a ser tota una crac d’aquest esport.

En aquesta escola de golf urbà no només es pot exercitar la precisió en el putt o la zona d’aproximació al forat, sinó que també qualsevol dels alumnes poden veure l’evolució del seu swing o la tècnica de llançament amb el pal.

James Marshall, exgolfista professional, dona les pautes per tenir un bon swing gràcies als seus anys d’experiència.

Doncs ja ho sabeu! Al centre de Barcelona es pot trobar un espai tranquil, professional i amb totes les comoditats per despuntar en l’esport del golf.