Tot i l’horari, les 12 del matí en un dia laborable, prop d’un centenar de persones han vist com el Barça aconseguia una golejada d’escàndol contra l’Oiartzun per 13 a 0. Les basques, un equip que té com a objectiu salvar la categoria, no ha pogut fer res amb la superioritat manifesta de les blaugrana. El gol de Mariona al minut 11 ha donat pas a un hat-trick de Jennifer Hermoso, que ha sabut trobar els espais per superar les rivals. La davantera blaugrana ha recuperat el pitxitxi que tenia, de forma provisional, la jugadora de l’Atlètic de Madrid Soni.

La mitja part ha acabat amb dos gols d’Aitana, que ha marcat per primer cop amb el primer equip, i per partida doble.

Jenni ha ampliat el seu compte golejador en el minut 43 per acabar la mitja part amb un escandalós 7 a 0.

A la segona meitat, les noies de Xavi Llorens no han deixat de prémer l’accelerador i han continuat amb el festival golejador. Andressa Alves ha fet el vuitè i entre Olga García i Jenni Hermoso, amb un doblet cadascuna, han ampliat el marcador encara més.
Especialment destacable és el paper de la número 10 del Barça, que ha acabat amb sis gols a la butxaca. Dos hat-trick en un matx històric que deixa la davantera amb 33 gols.
El 13 a 0 definitiu l’ha fet Bárbara Latorre en el minut 80, una golejada per afrontar amb moral els propers compromisos, primer el València i, després, l’Atlètic de Madrid.

El partit de la penúltima jornada contra les matalasseres serà, probablement, el que decideixi el campió de Lliga.