El Talavera ha visitat el Palau com a equip revelació 4t a la classificació i tornen a casa amb una golejada d'escàndol. 13 a 2. Un autèntic recital blaugrana. Els homes entrenats per Marc Carmona han sortit com una moto i abans del descans ja guanyaven per 6 a 0 gràcies a 2 gols de Torras, 2 de Sergio Lozano, Lin i Joselito. La jugada clau del partit ha estat l'expulsió per vermella directa del porter visitant quan els blaugrana guanyaven per 5 a 0. El Talavera no tenia porter suplent i ha hagut de posar un jugador de camp. En la segona part, el Barça no ha afluixat i no ha tingut pietat d'un equip enfonsat. Javi Rodríguez dues vegades, Fernandao, Ari Santos, i Sergio Lozano i Torras, els dos amb un hat-trick han fet miques la moral dels seus rivals. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Estic content per com l'hem afrontat. Hem estat molt seriosos des del minut 1 fins al 40. Havíem comentat de no pensar en la setmana que ve, tres punts de lliga. I en aquest sentit estic molt content." 13 a 2. Rècord de gols del Barça de futbol sala en competició oficial. Una pluja de gols que passarà a la història.