La victòria de la UE Sant Andreu contra la Guineueta ens ha deixat una de les jugades de la jornada. El segon gol dels quadribarrats, marcat per Albertito García, ha arribat després d’una jugada col·lectiva espectacular.

30 segons, 12 tocs i vuit jugadors

Ha estat al minut 62 de partit quan la pilota ha sortit dels peus del porter Miguel Ángel Ramos des de la frontal de la seva àrea. En aquest moment s’han iniciat 30 segons de control absolut dels jugadors del Sant Andreu. Vuit jugadors s’han encarregat amb 12 tocs que la pilota arribés a Alberto García que, amb un xut col·locat, ha superat Yan Carlo.

Durant el mig minut que ha durat la jugada, amb una barreja perfecta de control, domini, velocitat i precisió, els jugadors de l’EE Guineueta només han pogut observar com la pilota anava d’un peu a un altre dels jugadors quadribarrats sense poder fer res per evitar el gol.

El gol encara ha tingut una anècdota més. En la celebració, Germán Fassani ha agafat la pilota de dins la porteria, l’ha xutada amb força amb la mala sort que aquesta ha anat a parar directament al cap de Pau Morer, que ha quedat commocionat durant una estona sobre la gespa del Narcís Sala i ha hagut de ser atès a la banda. Una acció que no ha passat desapercebuda pel mateix autor del gol.