La UE Sant Andreu ha perdut en la seva visita a Riudarenes davant el Girona B per 2 a 1. Els quadribarrats encadenen quatre jornades consecutives sense guanyar. La nota positiva del partit ha estat el retorn de Ton Alcover a l’onze inicial un cop superada la lesió.

El Girona B iguala el gol del Sant Andreu

El Girona B, als primers minuts, ha arribat amb perill a la porteria d’Arnau Riera. El porter andreuenc ha hagut d’intervenir al minut 10 a un bon xut de falta de Ferran Brugué.

L’equip de Cristian García era conscient de la importància dels tres punts. I després dels dos avisos gironins ha arribat el gol quadribarrat. Al minut 15, una bona centrada de José Antonio Llamas l’ha rematada, de manera impecable, Enric Baquero per fer el 0 a 1.

En el Girona B, les jugades de perill han arribat, majoritàriament, de les botes de Ferran Brugué. L’exjugador de l’Espanyol B ha posat a prova Riera, en més d’una ocasió. I quan no era Brugué, era Pachon. El 8 del Girona ha tingut una bona ocasió a boca de gol, a la mitja hora de partit. L’equip local ha buscat el gol de l’empat i, finalment, l’ha trobat. Una pilota penjada dins l’àrea l’ha rematada, de manera estranya, Álex González, “Gonpi” per fer l’1 a 1.

@GFCAcademia

Remuntada gironina a la segona part

Al quart d’hora de la segona part i en un gir dins l’àrea, Kuku s’ha fet mal a la cama dreta i ha estat substituït per Franco. I un minut més tard, una centrada xut de Baquero s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria de Joan.

Al minut 35 del segon temps, el Girona B ha marcat. Però l’àrbitre, Josep Ollé l’ha anul·lat per fora de joc de Pau Víctor després de rematar una pilota que, possiblement, hauria entrat per si mateixa a la porteria.

El tram final del partit, el Sant Andreu ha dominat en el joc. Però el Girona B no ha desaprofitat l’ocasió que ha tingut. Una bona pilota filtrada a Sulei l’ha rematada Pau Víctor per fer el 2 a 1.

El Sant Andreu hauria pogut empatar en temps afegit. Però la rematada d’Albertito dins l’àrea ha sortit fora.

Hem de seguir lluitant fins arribar al play-off d’ascens.