getafe barca
From: @FCBarcelona

Semblava que el primer partit de Lliga del Barça el jugaria al camp del Getafe sense públic, però el Tribunal Suprem ha deixat sense efecte la sanció que va rebre el conjunt madrileny que li suposava jugar aquest enfrontament a porta tancada. Així doncs, el Getafe-Barça sí que podria tenir aficionats a les graderies.

El Tribunal Suprem deixa sense efecte la sanció

El Tribunal Suprem ha deixat sense efecte el tancament de l’estadi del Getafe durant un partit que li va imposar la Federació Espanyola de Futbol i que havia de complir a la primera jornada de Lliga contra el Barça. La sanció se li va posar pels incidents que van passar el 2017 en un duel contra el Tenerife que va finalitzar amb invasió de camp per part d’un bon gruix d’aficionats del Getafe.

El fet de deixar la sanció sense efecte no significa la seva anul·lació. Ara, el Getafe té 30 dies per presentar al·legacions. En tot cas, com el partit contra el Barça és el 13 d’agost, el termini de 30 dies no estaria complert i, per tant, el Getafe-Barça podria tenir aficionats a les graderies.