Gerard Piqué i Sergi Roberto

Els jugadors del Barça, Gerard Piqué i Sergi Roberto, van contradir el seu tècnic Ronald Koeman un cop es va acabar el partit al camp del Cadis. Tot i l’empat dels blaugrana contra els gaditans que els situa a set punts del líder, els futbolistes van voler enviar un missatge ambiciós.

Gerard Piqué reclama competir per tot

Piqué van ser ben clar quan va dir que “no vesteixo la samarreta del Barça per quedar segon o tercer, sóc aquí per lluitar per tots els títols”. El central, de fet, va anar una mica més enllà quan va assegurar que “competirem per tot, estic convençudíssim”. El defensa és conscient que ara mateix l’equip no viu el seu millor moment, però no renuncia a res. Piqué va voler aclarir unes paraules seves i va explicar que quan vaig dir que “és el que hi ha” es referia en aquells moments a que “tenim moltes baixes i de vegades ens dóna per al que ens dóna, però lluitarem pels títols”.

Sergi Roberto vol lluitar per la Lliga

Sergi Roberto també va voler enviar un missatge a l’afició molt semblant al de Gerard Piqué. Roberto va afirmar que “hem de lluitar per la Lligam no em val quedar entre els quatre primers“. Pel jugador blaugrana hi ha “plantilla per guanyar-la i els lesionats no són cap excusa”. El futbolista sap que ara es troben en una situació difícil i complicada, però assegura que “vindran temps millors”.

D’aquesta manera tant Gerard Piqué com Sergi Roberto van contradir les paraules de Ronald Koeman en el comunicat que va llegir en la prèvia del partit contra el Cadis. El tècnnic holandès va dir que “quedar en un rànquing alt a la Lliga seria un èxit i que no es podien esperar miracles a la Champions”.