Gerard Piqué ha assegurat que sent “enveja sana” de la ciutat de Madrid. El central del FC Barcelona ha afirmat que Madrid és un exemple per a la resta de ciutats i ha reconegut que li agradaria que Barcelona “estigués al mateix nivell”.

El jugador del Barça ha parlat durant un acte de promoció de les finals de la Copa Davis de tennis, que se celebraran del 25 de novembre al 5 de desembre al Madrid Arena. Gerard Piqué ha alabat la ciutat de Madrid durant la seva intervenció, i ha confessat que sempre s’ha sentit molt bé quan ha estat a la ciutat, fins i tot durant els moments més delicats que va viure amb la selecció espanyola de futbol.

El Bernabéu és Madrid

Piqué ha fet broma quan li han recordat que el Bernabéu és Madrid. El capità del Barça ha explicat que són coses diferents i que s’entén que l’estadi del Madrid sigui més hostil des del punt de vista d’una rivalitat. També ha deixat la porta oberta a organitzar la Copa Davis al Bernabéu.

Piqué crida a la vacunació

Piqué ha parlat de la competició de la Copa Davis i d’altres aspectes relacionats amb l’organització del torneig com la gestió de la covid. Sobre les restriccions i l’impacte de la pandèmia, el central blaugrana ha recordat la importància de la vacunació en tots els països. Piqué ha demanat a la gent que prengui consciència sobre la importància de vacunar-se per tornar a la normalitat.