El jugador del Barça, Gerard Piqué, continua fent negocis amb els drets televisius i acaba de comprar els drets televisius de la Ligue 1 de França, on jugarà Leo Messi, a través de la seva empresa Kosmos, juntament amb Enjoy Television. Gerard Piqué compra els drets per a les properes tres temporades de la Ligue 1 i la Ligue 2.

Si aquest estiu Piqué ja va comprar els drets de la Copa Amèrica per emetre-la per Twitch, ara ha adquirit els drets de la Lliga de futbol francesa, la Ligue 1. Gerard Piqué repetirà la formula amb el seu nou company d’aventures empresarial, el youtuber i streamer Ibai Llanos.

Tots els partits de Leo Messi i Neymar

Fins avui, la Lliga francesa no es podia seguir per cap canal ni plataforma en cap punt de l’estat espanyol. Amb aquest acord, la Ligue 1 ja es podrà seguir al territori espanyol. Falta esbrinar si s’emetrà pel canal de Twitch d’Ibai Llanos, que també podria ser el locutor dels partits. Sobretot els que tenen interès són els que jugarà el PSG, amb Messi al capdavant, però amb el duet Neymar i Mbappé acompanyant-lo. La resta d’enfrontaments no tenen especial interès pel públic espanyol, per això cap canal n’havia comprat els drets d’emissió a Espanya. La Lliga francesa ja ha començat. La temporada 21-22 es va iniciar el 6 d’agost.