El Grup Barna ha perdut contra el GEiEG en un partit molt emocionant i igualat que s’ha decantat al final del partit per detalls. Els gironins s’han imposat per 61 a 59 i han igualat les barcelonines a la classificació al grup B de la Lliga Femenina 2. Ara els dos equips tenen set victòries i nou derrotes.

Primera meitat molt igualada

El partit ha tingut un imprevist quan tot just s’havien jugat cinc minuts. Una persona del públic ha hagut de rebre la intervenció de l’assistència mèdica i ha estat traslladada a l’hospital, força recuperada del que sembla que ha estat un ensurt. L’enfrontament s’ha reprès amb una mitja hora de retard i s’ha mantingut molt igualat en el primer quart, amb un empat a 14.

Al segon quart, s’ha mantingut la igualtat en el marcador, amb els dos equips amb molta intensitat defensiva i amb encert en el llançament exterior, sobretot pel que fa al triples. Al descans, 34 a 33.

La victòria del Grup Barna s’escapa per detalls

Al tercer quart, el GEiEG ha estat capaç de treure un petit avantatge gràcies a una millor defensa, sobretot pel que fa a les recuperacions i als rebots. Tampoc no ha estat una diferència decisiva perquè quan faltaven 10 minuts per acabar el matx, les gironines guanyaven de cinc, 49 a 44. Tot i una reacció del conjunt barceloní, el GEiEG ha tingut el triomf molt a prop, amb quatre punts per sobre (61-57) i atac a favor. El Grup Barna ha tornat a estar encertat i s’ha posat a dos (61-59), una diferència que ha estat suficient per guanyar un partit molt emocionant.