Gavi i Ansu Fati

Pablo Páez Gavira “Gavi” va tornar a aconseguir un nou rècord amb la selecció espanyola en el partit de la Nations League contra la República Txeca. El migcampista blaugrana va marcar al temps de descompte de la primer part i és el més jove en aconseguir-ho.

Rècord de precocitat golejadora

Amb el gol marcat contra els txecs, Gavi es converteix en el jugador més jove en marcar amb la selecció espanyola. Ho ha fet amb 17 anys i 304 dies. L’anterior rècord el tenia Ansu Fati i data del 2020. Llavors, el davanter blaugrana va marcar contra Ucraïna el primer gol amb la ‘Roja’ quan tenia 17 anys i 311 dies. Per només set dies Gavi li pren el rècord a Ansu Fati. Un rècord que ja mai més podrà superar Fati, almenys fins que no s’inventi un màquina del temps, ja que els anys passen inescrutablement per a tothom.

Nous elogis de Luis Enrique

Tot i el gol de Gavi, la selecció espanyola va empatar a dos contra la República Txeca al temps de descompte de la segona part. Els de Luis Enrique van salvar un punt i ara en tenen dos al seu grup de la Nations League. A la roda de premsa posterior al matx, se li va preguntar al tècnic per Gavi, i la seva resposta va ser l’habitual en aquests casos: “el millor de Gavi és el pack complet, el tot, perquè és un jugador que té gol, té raça, té qualitat. Si avui hi havia un jugador convençut sobre el terreny de joc, aquest era Gavi.”

Aquest és el gol de Gavi amb la selecció espanyola: