I el Gabriel? On és el Gabriel? Els amics del club natació Atlètic Barceloneta estaven impacients. I el protagonista ha arribat pletòric i amb un nou repte assolit.

Gabriel Villarrubia aconsegueix fer la travessa del Fòrum a l’Hotel Vela

Dues hores i 31 minuts, aquest és el temps que ha trigat el Gabriel Villarrubia en fer la travessa des del Fòrum fins a l’Hotel Vela, un total de sis quilòmetres i 300 metres. La marca és només un número, per a ell l’afany de superació i la competitivitat són el més important. El Gabriel és diabètic i a causa de la malaltia ha perdut les dues cames. També ha superat dos trasplantaments i un total de 40 operacions. Tot i la seva salut fràgil, sempre mira endavant amb nous reptes a l’horitzó.

Una vida dedicada al waterpolo

Exwaterpolista d’elit, a mitjans dels anys 70 va viure l’etapa daurada del Club Natació Montjuïc: va guanyar quatre lligues consecutives i un subcampionat europeu. Companys d’aleshores i d’ara han volgut fer costat al Gabriel.

Fa uns anys es va inscriure al Club Natació Atlètic Barceloneta i, segons ell, la natació i el fet d’entrenar-se cada dia, l’han salvat. I sobretot els companys. Són els que més l’han animat a perseverar i no rendir-se mai.

Per a l’any vinent ja té un nou objectiu: anar des del Fòrum fins a l’hotel Vela i tornar. I de ben segur que ho aconseguirà.