Mercat de fitxatges explota: Cristiano Mbappe Haaland Griezmman

El fitxatge de Cristiano Ronaldo pel Manchester United ha acabat de trasbalsar un mercat de fitxatges que ha explotat a última hora i que encara espera grans moviments com el binomi Mbappé-Madrid o el substitut del francès al PSG, que podria ser Haaland. Són uns últims dies frenètics en els quals el Barça encara no ha dit l’última paraula.

Messi va obrir la veda

El moviment més sonat del Barça aquest estiu ha estat una sortida. La no renovació de Messi i el fitxatge pel PSG francès han estat la gran notícia del futbol mundial a l’agost. Fins ara, que Cristiano Ronaldo deixa la Juventus i fitxa pel Manchester United.

Griezmann, substitut de Cristiano?

La marxa de Cristiano Ronaldo podria acabar repercutint en el Barça. L’equip italià li busca un substitut i Antoine Griezmann és un dels jugadors que encaixen a la secretaria tècnica. L’inici de temporada del francès no està sent gaire afortunat i el Barça veuria amb bons ulls treure’s una de les fitxes més altes de la plantilla. Griezmann sempre ha defensat que vol triomfar al Barça però aquest estiu ja va estar a punt de fitxar per l’Atlètic de Madrid en un intercanvi amb Saúl. De totes maneres, Griezmann no és l’únic nom que la Juventus té a la cartera. Eden Hazard, jugador belga del Madrid, també té números per deixar el club blanc i fitxat pels italians.

L’efecte dominó amb Mbappé

El Reial Madrid no tindria problemes a desfer-se de Hazard perquè està a punt d’incorporar Kylian Mbappé, procedent del PSG. El francès podria ser la gran estrella de la Lliga espanyola un cop ha perdut Leo Messi. Tan bon punt el Madrid pagui el PSG, l’equip parisenc els invertirà a trobar un substitut i aquí Erling Haaland és el més ben col·locat. El jugador noruec, que va sonar per al Barça, podria deixar Dortmund i ajuntar-se amb Messi i Neymar per fer un equip encara més potent.