Frenkie De Jong

Frenkie de Jong és carn de rumors. La seva temporada discreta, unida al fet que és un dels jugadors del Barça amb més cartell a Europa, fa que, setmana sí, setmana no, el seu nom aparegui a la llista de possibles vendes blaugrana. L’últim equip amb qui s’ha vinculat és el Manchester City de Pep Guardiola, segons informa del ‘Daily Mail‘.

Guardiola vol renovar l’equip

L’eliminació del Manchester City a mans del Reial Madrid a les semifinals de la Champions League, fa que Guardiola, que està negociant la seva renovació amb el conjunt anglès, vulgui sacsejar una mica l’equip. I segons informen des d’Anglaterra, Frenkie de Jong és un dels noms que està sobre la taula. De fet, el mateix Pep Guardiola ja va voler fitxar el migcampista quan jugava a l’Ajax, però finalment, Frenkie de Jong va preferir el Barça. El club blaugrana va pagar uns 75 milions d’euros al club holandès, una xifra que des de la secretaria tècnica creuen que podrien recuperar i així fer una mica de caixa per intentar reforçar l’equip.

El pare de Frenkie de Jong ja va avisar

A finals del 2021, el pare de Frenkie de Jong va reconèixer a un diari holandès que una venda del seu fill ajudaria el Barça a recaptar diners. Tot i que Xavi Hernández ha defensat Frenkie de Jong en cada roda de premsa, el cert és que amb aquest interès del Manchester City ja són tres els equips anglesos que han preguntat per ell: el Chelsea i el Manchester United.