Frenkie De Jong

Erik Ten Hag es farà càrrec del Manchester United la propera temporada. Segons diversos mitjans, l’entrenador actual de l’Ajax hauria demanat el fitxatge del blaugrana Frenkie de Jong, a qui coneix perfectament per l’etapa al conjunt holandès.

Dos vells coneguts a l’Ajax

Frenkie De Jong va explotar futbolísticament a l’Ajax dirigit per Ten Hag, que sap com treure-li el màxim profit al jugador holandès. Amb ell com a líder de l’equip, els holandesos van guanyar lligues, copes i sobretot es van tornar a classificar per a unes semifinals de la Lliga de Campions 22 anys després. És per això que el tècnic voldria repetir la fórmula i tenir el blaugrana al mig del camp.

Ni De Jong ni el Barça ho veuen clar

Tot i el possible interès del Manchester United, el Barça no veu clar desprendre’s d’un jugador que Xavi considera clau als esquemes. De fet, per al tècnic de Terrassa, De Jong és fix a l’onze titular, i considera que encara té potencial per rendir més la propera temporada. El jugador també estaria molt a gust a Barcelona, especialment amb el nou rol a les ordres de Xavi Hernández, i creu que pot créixer molt sent entrenat per un migcampista com ho va ser el tècnic de Terrassa.

Xavi vol que es quedi al Barça, “molts anys.”

El club necessita diners per fitxar

Tot plegat en un moment en què el Barça necessita diners per poder fitxar jugadors i també per poder augmentar el límit salarial. És per això que, tot i que en principi no es vulgui vendre l’holandès, si acaba arribant una oferta, s’estudiaria.