Alexia Putellas foto Pilota Or equip polèmica

Una foto d’Alexia Putellas a Twitter està aixecant polseguera. La guanyadora de la Pilota d’Or 2021 s’ha fet una sessió fotogràfica amb la revista “France Football” en un lavabo en què es veu asseguda a sobre de la tassa del vàter i trepitjant el premi amb els peus nus. Molta gent ha trobat aquesta fotografia d’Alexia Putellas irrespectuosa, especialment al continent asiàtic, on no veuen bé que estigui trepitjant la Pilota d’Or amb els peus.

Molta gent no està d’acord amb la fotografia

La fotografia d’Alexia està publicada al compte oficial de la Pilota d’Or i està fet per F. Seguin, fotògraf de ‘L’Équipe’, i molta gent no entén com han assegut a la guanyadora a la tassa del vàter. Alguns comentaris són “això és molt irrespectuós. És molt cruel amb la Pilota d’Or” o “em segueix al·lucinant a qui se li va ocórrer la idea de les fotos al lavabo. No entenc res absolutament, no li trobo el més mínim sentit.” Des d’Àsia, alguns usuaris de Twitter s’han queixat dient que a segons quina cultura, no es pot tocar un objecte valuós amb els peus.

Les altres fotografies del reportatge

La fotografia de la polèmica forma part d’un reportatge que la revista ‘France Football” li ha fet a la jugadora amb la “Pilota d’Or” i acompanyada de la seva família.