Per segon any consecutiu, el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Sabadell disputaran la final de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. El campió es decidirà al millor de tres partit en una eliminatòria que començarà dimecres, 15 de maig.

El Sant Andreu anirà a totes

L’equip de Javi Aznar s’enfrontarà, per tercera vegada aquesta temporada, amb el Sabadell en una final. Abans del títol de Lliga, les andreuenques han disputat la final de la Copa de la Reina i la Supercopa. En els dos partits, les vallesanes han estat les guanyadores. Ara, el Sant Andreu confia a mantenir el nivell durant tot el partit, ja que com reconeix el mateix Aznar, “l’equip planta cara al Sabadell durant gairebé tot el partit, però ens falta fer-ho durant els últims minuts“.

El CN Sant Andreu arriba a la final després d’eliminar al Centre Natació Mataró per dues victòries a 0. En el primer partit, les andreuenques es van imposar a la Pere Serrat per 9 a 4 i per un ajustat 8 a 10 a la Joan Serra.

Elena Sánchez, portera del CN Sant Andreu
@CNsantandreu

El Sabadell, les grans favorites

Durant els últims 19 anys, el Sabadell ha estat capaç d’aixecar el títol de campiones en 16 ocasions. Tots els títol de Lliga que han guanyat les vallesanes ho han fet en aquest període. L’última vegada que Sabadell i Sant Andreu es van enfrontar pel títol de Lliga va ser la temporada passada. En aquella ocasió, el Sabadell es va imposar per 2 a 0 en el play-off pel títol.

L’equip de David Palma arriba a la final de la Liga Premaat després d’imposar-se en semifinals al Club Esportiu Mediterrani. Les de Marc Comas van veure com el Sabadell les superaven en els dos partits de l’eliminatòria pel mateix resultat: 17 a 7 a Can Llong i 7 a 17 a la Josep  Vallès.