El Barça vol repetir títol a la Final Four d’hoquei patins, que es disputa l’11 i el 12 de maig a Lisboa. Els blaugrana, després de guanyar la 22a Copa d’Europa contra el Porto el 2018, tenen una altra oportunitat per seguir engrandint el palmarès. El conjunt barcelonista, després de fer-se amb la 30a Lliga d’hoquei patins el 26 d’abril a Igualada.

Final Four d’hoquei patins a Lisboa

La Final Four d’hoquei patins té una seu poc “neutral”, perquè es disputa a Lisboa, i el Barça serà l’únic representant no portuguès a la fase decisiva de la Lliga Europea. El Porto serà el rival dels barcelonistes a la primera semifinal. El conjunt que entrena Guillem Cabestany ja s’ha trobat amb els d’Edu Castro en tres finals en l’últim any, la de la Lliga Europea, la de la Copa Continental i la de la Copa Intercontinental, totes amb victòria per al conjunt català. Els altres dos equips presents a les semifinals són l’Sporting i el Benfica, que disputaran un derbi lisboeta.

Final Four d'hoquei patins Lisboa Barça

Una temporada espectacular

Els d’Edu Castro estan fent una temporada espectacular, amb cinc de sis títols possibles (només van perdre la Supercopa d’Espanya davant del Liceo). La Lliga, la Copa del Rei, la Lliga Catalana, la Copa Continental i la Intercontinental han estat els trofeus que ha aixecat el capità, Aitor Egurrola, aquesta temporada. De moment, els blaugrana tenen 123 títols.