Olympique Liom, campiones de la Champions
@UWCL

L’Olympique de Lió ha aconseguit fer-se amb la Women’s Champions League després de superar el Barça per 1 a 3. Les blaugrana, que volien revalidar el títol de millor equip d’Europa, no han pogut superar un conjunt francès que ha estat molt efectiu i que ha sumat la seva vuitena Champions.

Un Olympique de Lió molt efectiu

El conjunt francès ha estat molt efectiu i ha aconseguit imposar-se sobretot amb una primera meitat en què s’ha mostrat molt superior al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez. Els gols que han marcat Henry, en el minut 6, Ada Hegerberg, en el 23 i Macario en el 33 han deixat la final molt encarrilada. Alexia Putellas ha retallat diferències en el minut 41, un gol que ha donat esperances a les jugadores i a l’afició culer.

El Barça ho ha intentat a la segona sense èxit

El Barça ha intentat aconseguir un gol que li donés l’oportunitat d’entrar en el partit. Un xut des de gairebé el mig del camp de Patri Guijarro i un parel d’ocasions d’Oshoala i Crnogorcevic han estat les oportunitats més clares dels barcelonistes. El Lió s’ha tancat molt bé a la seva àrea i ha aconseguit la seva vuitena Champions.

21:30

Fins aquí l’especial

S’ha acabat l’especial de la final de la Women’s Champions League que s’ha disputat a Torí. El Barça no ha pogut revalidar el títol, però de ben segur que la temporada que ve tornarà a ser un dels equips favorits per fer-se amb el títol. Si voleu seguir informats, ho podeu fer a la TDT o en aquest mateix web. Moltes gràcies i fins una altra.

21:26

L’Olympique de Lió aixeca la copa de campió

21:00

S’acaba el partit. L’Olympique, campió

No ha pogut ser. L’Olympique de Lió s’ha imposat al FC Barcelona per 1 a 3 en un partit en què ha estat superior al conjunt barcelonista. Les franceses han sabut mantenir l’avantatge de la primera meitat.

20:51

7 minuts d’afegit

El Barça continua perdent 1 a 3 però encara queden 7 minuts després que l’àrbitre afegís aquest temps als 90 que ja s’han complert.

20:36

Entra Pina per Rolfö

Jonatan Giráldez se la juga amb l’entrada de Clàudia Pina per Fridolina Rolfö. El Barça jugarà amb amb tres defenses.

20:22

Els canvis de Jonatan Soriano

A l’inici de la segona part ha entrat Oshoala en el lloc de Jennifer Hermoso. Poc després Jonatan Giráldez ha volgut sacsejar una mica més l’equip amb les entrades de Martens i Crnogorcevic.

20:18

Gairebé marca Patri

Patri ha provat un xut des de gairebé mig camp, però la rematada ha anat al pal. Una llàstima.

20:06

Comença la segona meitat

Torna el partit al Juventus Stadium. Segona part emocionant, sobretot si el Barça reacciona i marca algun altre gol.

19:45

Mitja part al Juventus Stadium

El Barça perd 1 a 3 al descans. L’Olympique de Lió ha marcat tres gols mitjançant Henry, Hegerberg i Macario. Alexia ha fet el gol de les blaugrana. Tocarà remuntar a la segona meitat.

19:41

Retalla diferències Alexia

Alexia Putellas ha marcat l’1 a 3 que dóna una mica d’esperança als aficionats barcelonistes al minut 41.

19:34

El tercer de l’Olympique de Lió

El conjunt francès ha marcat el 0 a 3 en el minut 33. Macario ha aprofitat una passada d’Ada Hegerberg després d’una errada defensiva del conjunt barcelonista.

19:24

Ada Hegerberg marca el 0 a 2

L’Olympique de Lió ha marcat el segon gol del conjunt francès després d’una molt bona rematada d’Ada Hegerberg a una centrada de Bacha. Minut 23.

19:06

Gol de l’Olympique de Lió

L’Olympique de Lió s’avança amb un golàs des de fora de l’àrea d’Henry. Minut 6 de partit.

19:01

Comença el partit

Comença la final de la Women Champions League entre el FC Barcelona i l’Olympique de Lió.

18:45

Acaba l’especial, però comença el minut a minut del partit

Després de l’especial que us hem ofert amb les connexions en directe a Torí i Barcelona, ara podreu seguir el minut a minut de la final. Podreu veure la transmissió del partit i, posteriorment, quan acabi, tornarem a connectar-nos per continuar oferint-vos les reaccions de l’enfrontament.

18:20

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, a Torí

A banda de la seguretat oficial de la final de la Champions, els cossos de seguretat catalans també hi són presents al Juventus Stadium de Torí. Entre la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra són uns 50 efectius que fan de suport a la seguretat de l’esdeveniment i també tasques de vigilància.

17:58

L’onze inicial de l’Olympique de Lió

17:42

Ja tenim alineació del FC Barcelona

Jonatan Giráldez ha fet públic l’onze inicial del FC Barcelona per enfrontar-se a l’Olympique de Lió a la final de la Champions.

17:28

L’expedició blaugrana ja ha arribat també

17:21

Arriba l’autocar de l’Olympique de Lió

16:59

Els perills de l’Olympique de Lió

L’Olympique de Lió és un rival molt perillós. El tècnic barcelonista Jonatan Giráldez ha destacat que el perfil de jugadores del conjunt francès permet una gran capacitat d’adaptació.

16:33

Molta calor a Torí

Tal com passa a Barcelona, a Torí també fa molta calor. Uns 32 graus hi ha hores d’ara a la ciutat italiana i els seguidors barcelonistes busquen la forma de refrescar-se. Les fonts del centre de la ciutat han servit per remullar-se en una tarda molt xafogosa arreu.

16:14

Caminant des del centre de Torí fins a l’estadi

La @PenyaAlmogavers i d’altres aficionats volen anar caminant des del centre de Torí i fins al Juventus Stadium (1 hora i 20 minuts). Ambient espectacular dels seguidors del FC Barcelona.

15:54

“Nosaltres ja hem guanyat”

L’exentrenador del FC Barcelona, Xavi Llorens, ha destacat que, passi el que passi, “nosaltres ja hem guanyat”, en referència als milers d’aficionats que s’han desplaçat a Torí amb un ambient de gala.

15:16

“Un cicle perfecte”

La jugadora del FC Barcelona Alexia Putellas ha destacat les ganes que el Barça té de guanyar la segona Champions consecutiva. La millor jugadora del món de la temporada passada té clar que la derrota del 2019 contra l’Olympique de Lió va ser l’inici d’un cicle victoriós que poden tancar ara: “Volem arrodonir un cicle perfecte i aconseguir la segona Champions consecutiva”.

14:32

Els aficionats de l’Olympique de Lió es deixen veure per Torí. S’esperen uns 2500 seguidors francesos.

13:28

La caravana blaugrana d’autocars arriba a Torí

12:58

La vicepresidenta del Barça, Elena Fort compara Torí amb Basilea

Elena Fort: “Torí serà la Basilea del futbol femení.”

12:45

Unes imatges per a la història. L’himne del Barça, a la capital del Piemont

Imatge històrica a Torí: Milers d’aficionats del Barça abans de la final de Champions | VÍDEO

11:52

Torí comença a pintar-se de blaugrana i a cantar en català

11:05

Els seguidors del Barça que han fet el viatge en autocar, a punt d’arribar a Torí.

10:33

Els primers vols amb seguidors del Barça marxen cap a Torí.

10:02

Bon dia des de la redacció de btvesports. Iniciem el minut a minut amb tota la informació del Barça – Olympique de Lió , la final de la UEFA Women’s Champions League.