En els entrenaments de l’Espanyol aquest dijous els preparadors han afegit un exercici de domini de la pilota amb el cap. El rei ha estat Wu Lei, que ha fet una veritable exhibició en aquestes sessions enmig del coronavirus.

Bon cop de cap

Wu Lei ha fet l’exercici amb Óscar Melendo i amb el defensa Fernando Calero i ha fet l’efecte que el davanter podria haver estat caminant i fent cops de cap durant tot l’entrenament. El xinès està totalment recuperat de la infecció de la covid-19 que ell mateix va anunciar el 21 de març.

Jaume Bartrés colla els cargols

El preparador físic de l’Espanyol Jaume Bartrés va explicar en una entrevista als mitjans del club que per afrontar els partits de Lliga que s’han de disputar caldria que els futbolistes s’entrenessin sis setmanes abans de jugar. Com que ningú no sap del cert quan es reprendrà el campionat, el que fan Bartrés i el seu equip és incrementar a poc a poc el ritme dels entrenaments. Una de les coses que fan és que alternes dies d’una sessió, com la d’aquest dijous, amb la doble de dimecres passat o la també doble d’aquest divendres. Demà la feina començarà a les 9 h i es reprendrà a les 17.30 h.