El Sant Andreu ha empatat a 2 al camp del Figueres. Els andreuencs han remuntat el gol inicial dels gironins, però han vist com els figuerencs els empataven el matx. A la segona part els d’Azparren han tingut ocasions per fer el tercer gol.

El Sant Andreu capgira el marcador

Després d’uns primers minuts de tempteig, el Sant Andreu, mitjançant Josu ,ha disposat del primer xut amb perill. Els andreuencs buscaven el gol, però ha estat el Figueres, en un contraatac, qui ha marcat. Marc Gelmà, des de la frontal, ha engaltat un xut que ha estat imparable fent l’1 a 0. La reacció dels de Mikel Azparren ha estat ràpida i, abans de la mitja hora, Ferran Brugué, aprofitant el rebuig del porter figuerenc, ha fet l’1 a 1. Amb empat en el marcador Segovia ha evitat el segon dels gironins. En canvi, a l’altra porteria sí que hi ha arribat el segon dels andreuencs. Ton Alcover, amb un llançament de falta, ha capgirat el marcador amb l’1 a 2. Abans del descans Segovia ha tornat a ser protagonista evitant l’empat.

Un golàs de Genís serveix per empatar el Figueres

La segona part ha començat amb un golàs. Conducció del lateral Genís Balaguer que ha fet el 2 a 2 amb un xut per l’escaire. El Sant Andreu ha intentat reaccionar i Felipe ha estat ben a prop de fer el tercer. I just després ha estat Segovia qui ha evitat que els gironins tornessin a marcar gràcies a Ivan. El partit estava distret i Josu ha pogut fer el tercer gol, però entre la defensa i el porter Roman han salvat el xut de l’andreuenc. Els de Mikel Azparren s’han fet amb el domini i Josu ha tingut una altra gran ocasió per fer gol, però la defensa ha rebutjat el seu xut. A les acaballes del partit Segovia ha tret una magnífica mà per evitar la diana del Figueres.