El Muntanyesa ha perdut al camp del Figueres per 2 a 0. Un gol en cada part d’Ayala i Víctor Valverde han significat la derrota dels barcelonins. Els de Nou Barris, incapaços de generar molt de perill, tenen la permanència cada cop més complicada.

El Figueres domina el Muntanyesa

Els figuerencs han sortit intensos i ràpidament han generat la primera ocasió. El xut d’Ivan Vidal l’ha desviat Nil a córner. Després ha estat Treviño qui ho ha intentat, però el porter del Muntanyesa, Nil, ha aturat. La primera aproximació dels barcelonins ha arribat després d’una centrada de Verdú a la qual no ha arribat pels pèls Soriano. L’àrbitre ha anul·lat un gol als barcelonins per fora de joc, tot i això, els de Calderé no han pogut espolsar-se el domini figuerenc i Nil ha tornat a salvar l’equip després d’un xut de falta d’Ivan Vidal. Quan no ha pogut fer res el porter de la Monta ha estat en el minut 38, quan Ayala ha rematat un córner per fer l’1 a 0. Així s’ha arribat al descans en una primera part que han dominat els empordanesos.

El Muntanyesa no reacciona

La segona part ha començat com la primera, amb el Figueres dominant. El Muntanyesa s’ha vist superat i en el minut 62 ha arribat el segon dels locals, que ha encarrilat la victòria dels figuerencs. Víctor Valverde ha signat el 2 a 0. La Monta ha vist com el partit se li escapava i no ha pogut reaccionar. Els gironins han controlat i han evitat que els barcelonins creessin perill. De fet, ha tornat a ser Nil qui ha evitat el tercer del Figueres. I el partit s’ha acabat amb els de Nou Barris incapaços de generar ocasions.