L’Europa ha caigut per 3 a 1 amb el Figueres i continua sense conèixer la victòria en aquest inici de Lliga. El conjunt de Vilajoana ha anat tot el partit darrere en el marcador i se situa a la part baixa de la classificació.

Inici fluix de l’Europa

El matx ha començat molt intens i amb ocasions les dues àrees. En el primer minut de partit, Jordi Cano ha obligat el porter Embela a aturar en dos temps. Tot seguit, Pepu Soler ha replicat per part del Figueres, però Marc Priego ha refusat la rematada. De nou, Pepu ha engaltat un fort xut des de la frontal de l’àrea i ha enviat la pilota per sobre del travesser. En aquests primers compassos del partit, cap dels dos conjunts no ha tingut un domini clar de la possessió. Pepu, que estava sent el jugador més insistent en atac, ha obert la llauna per als locals al minut 34. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Reacció insuficient

A la represa, l’Europa ha sortit amb més intensitat i al minut 50 ha tingut una ocasió d’or per empatar el matx, quan l’àrbitre ha xiulat penal favorable als escapulats. Alfons Serra ha estat l’encarregat de llançar-lo, però Embela ha encertat el xut i l’ha desviat. Cinc minuts més tard, el mateix Alfons Serra s’ha redimit signant el gol de l’empat a 1, després d’un servei de banda. Aquest resultat no satisfeia cap dels dos conjunts i han intentar fer un pas endavant. Ha estat el Figueres qui ha estat més encertat de cara a porteria. Al minut 72, Ivan Vidal ha ajustat una rematada al pal llarg i ha establert així el 2 a 1. A l’últim minut del partit, ha arribat la sentència local. Pepu Soler ha pres la pilota a Alberto i ha afusellat per fer el 3 a 1 definitiu. Els escapulats encara no coneixen la victòria aquesta temporada.