El Barça ha comunicat que ha arribat a un acord de renovació amb Ferrao per a tres temporades més. El jugador de futbol sala serà blaugrana fins al 30 de juny del 2024.

Ferrao, culer per sempre

Aquesta és la tercera renovació de Ferrao amb el Barça des que va arribar l’estiu del 2014. La temporada que en breu s’iniciarà serà la setena del jugador brasiler. El pivot blaugrana té 29 anys i amb 211 gols és el tercer màxim golejador del Barça de futbol sala, per darrere de Lozano, amb 262 gols i Wilde, amb 247. Quan finalitzi aquest nou contracte el 2024, té una opció d’ampliació per un any més, el crac brasiler tindrà 33 anys. Amb el Barça ha guanyat una Lliga, dues Copes d’Espanya, dues Copes del Rei, una Supercopa i cinc Copes Catalunya. Individualment ha guanyat tres premis de màxim golejador de la Lliga, 2017, 2018 i 2019. Precisament la temporada 18/19 va ser premiat amb el MVP al millor jugador de la Lliga i també per FutsalPlanet va ser escollir el millor jugador del món.

El jugador ha comentat en la seva renovació que li queden mots reptes per aconseguir amb el Barça i que el primer és la Champions, que han de jugar al Palau Blaugrana. També ha dit que “és un orgull vestir aquesta samarreta, des del primer dia m’he sentit com a casa meva en aquest club i vull seguir molts anys al Barça“.